Linecká srdíčka s jahodami

Ingredience :

  • 300 g hladké pšeničné mouky
  • 200 g másla (nakrájeného na kostky)
  • 100 g moučkového cukru
  • 2 žloutky
  • citrónová kůra
  • Sušené jahody
  • Bila čokoláda
  • Pink Pittaya Powder

Jak na to :

Smíchejte mouku, maslo, cukr, žloutky, citronovou kůru a  mrazem sušené drcené jahody. 

Vytvořte těsto a dejte do lednice do druhého dne. 

Poté vyválejte, vykrájejte srdíčka a dejte na plech a pečte cca 7 minut na 170 stupňů. 

Nechte vychladnout. 

Čokoládu rozehřejte na vodní lázni, přidejte Pink Pitayu. Srdíčka namočte v čokoládě a posypte sušenými jahodami. 

 

 

Zpět do obchodu